WSPRnet.org Site

Topic / Topic starter Repliessort ascending Last post
Normal topic Wrong band
by PE1MPX » Fri, 2011/07/15 - 05:43
2
by G0IZM
Sat, 2011/07/16 - 18:12
Normal topic Problem with Feb 2014 CSV File - Missing data on 28-Feb-2014
by zs6sgm » Mon, 2014/03/03 - 17:43
2
by G7FYO
Thu, 2014/03/06 - 17:59
Normal topic uW Bands
by m0els zs2baa » Fri, 2009/01/23 - 10:42
2
by VK6ZRY
Fri, 2009/02/06 - 13:00
Normal topic Database not displaying posts
by K7EK » Thu, 2008/07/24 - 01:35
2
by ve3fwf
Sun, 2008/08/03 - 15:43
Normal topic 4m (70MHz) absent on map and database
by PA0JME » Tue, 2012/02/14 - 18:52
2
by GM4FVM
Tue, 2012/02/21 - 21:05
Normal topic 6m spots in error
by AA9GE » Sat, 2017/07/08 - 03:25
2
by AA9GE
Tue, 2017/08/08 - 02:40
Normal topic Incorrect spots
by G0DJA » Tue, 2009/10/27 - 20:14
2
by LA9JO
Wed, 2009/10/28 - 08:51
Normal topic site is periodically off - misses sent spots ?
by on5kq » Wed, 2019/09/18 - 12:10
2
by HB9TMC
Thu, 2019/10/03 - 20:09
Normal topic Wrong maps
by haburton » Tue, 2009/06/23 - 16:32
2
by haburton
Tue, 2009/06/23 - 20:39
Normal topic 6m activity not shown
by DM7RDK » Tue, 2014/03/18 - 09:45
2
by G4APB
Tue, 2014/03/18 - 16:12
Normal topic G3XBM Wrong Power (my mistake) 2009-08-14 20:46
by G3XBM » Fri, 2009/08/14 - 20:55
2
by W1BW
Thu, 2009/09/03 - 01:07
Normal topic Incorrect spots
by G3ZOD » Wed, 2009/09/02 - 23:12
2
by W1BW
Thu, 2009/09/10 - 01:19
Normal topic Wrong Band Reports
by DK7IO » Tue, 2016/09/20 - 18:27
2
by DK7IO
Sat, 2016/10/01 - 13:44
Normal topic Map: Longitude ignored
by G4ILO » Sun, 2009/01/04 - 14:36
2
by W1BW
Wed, 2009/01/07 - 16:15
Normal topic Please update map location for KL7HI
by KL7HI » Thu, 2015/05/14 - 20:08
2
by KL7HI
Tue, 2015/06/02 - 17:13
Normal topic Locator Placement error!
by VE7GNU » Mon, 2019/03/25 - 16:30
2
by VE7GNU
Wed, 2019/03/27 - 18:15
Normal topic Timestamp in XML file is wrong
by EA6VQ » Fri, 2008/05/02 - 18:23
2
by f6irf
Tue, 2008/05/06 - 20:39
Normal topic Wrong power
by ZL1RS » Wed, 2016/08/31 - 06:14
2
by VK5AKJ
Tue, 2016/09/13 - 12:58
Normal topic Please add the following spots - failed to upload
by W9SKP » Sat, 2012/03/10 - 12:52
2
by W9SKP
Sat, 2012/03/10 - 13:41
Normal topic cannot load google maps correctly... WHY?
by KA1ULN » Mon, 2018/12/31 - 21:54
2
by WA3YAY
Sun, 2019/01/06 - 15:54
Normal topic Too many wrong spots from one operator
by zs6sgm » Tue, 2014/11/11 - 08:20
2
by zs6sgm
Tue, 2014/11/11 - 12:45
Normal topic Manual upload problem
by LA3JJ » Sun, 2009/10/18 - 06:39
2
by LA3JJ
Sun, 2009/10/18 - 14:11
Normal topic Weird transmissions originating in NE US on 07/04
by AB3I » Mon, 2016/07/04 - 18:55
2
by AB3I
Tue, 2016/07/05 - 03:13
Normal topic WSPR 2.0 NO RX NOISE BOX ETC
by g3rce » Fri, 2010/02/26 - 22:44
2
by G3ZOD
Sat, 2010/02/27 - 09:47
Normal topic HTML Link to Show Specific Callsign
by KK4PP » Wed, 2017/03/22 - 14:08
2
by KK4PP
Fri, 2017/03/24 - 22:00
New posts
No new posts
Hot topic with new posts
Hot topic without new posts
Sticky topic
Locked topic