WSPRnet.org Site

Topic / Topic starter Repliessort descending Last post
Normal topic Wrong band -- spots were 160mts NOT MF
by KE7KRF » Sun, 2012/12/09 - 09:34
2
by KE7KRF
Mon, 2012/12/10 - 00:37
Normal topic Did the database just hang?
by w2gnn » Sat, 2010/04/10 - 15:57
2
by W1BW
Sat, 2010/04/10 - 19:20
Normal topic Wrong band
by g3zqc » Sun, 2011/03/27 - 12:36
2
by G3XKR
Mon, 2011/04/04 - 07:56
Normal topic Wrong band
by PE1MPX » Fri, 2011/07/15 - 05:43
2
by G0IZM
Sat, 2011/07/16 - 18:12
Normal topic Problem with Feb 2014 CSV File - Missing data on 28-Feb-2014
by zs6sgm » Mon, 2014/03/03 - 17:43
2
by G7FYO
Thu, 2014/03/06 - 17:59
Normal topic uW Bands
by m0els zs2baa » Fri, 2009/01/23 - 10:42
2
by VK6ZRY
Fri, 2009/02/06 - 13:00
Normal topic New feature request
by K4DET » Fri, 2008/05/16 - 00:22
2
by W1BW
Mon, 2008/05/19 - 16:51
Normal topic Bad Decodes
by M0MVA » Fri, 2016/02/19 - 16:14
2
by M0MVA
Fri, 2016/02/26 - 09:05
Normal topic 6m spots in error
by AA9GE » Sat, 2017/07/08 - 03:25
2
by AA9GE
Tue, 2017/08/08 - 02:40
Normal topic Database not displaying posts
by K7EK » Thu, 2008/07/24 - 01:35
2
by ve3fwf
Sun, 2008/08/03 - 15:43
Normal topic 4m (70MHz) absent on map and database
by PA0JME » Tue, 2012/02/14 - 18:52
2
by GM4FVM
Tue, 2012/02/21 - 21:05
Normal topic Wrong maps
by haburton » Tue, 2009/06/23 - 16:32
2
by haburton
Tue, 2009/06/23 - 20:39
Normal topic 6m activity not shown
by DM7RDK » Tue, 2014/03/18 - 09:45
2
by G4APB
Tue, 2014/03/18 - 16:12
Normal topic Incorrect spots
by G0DJA » Tue, 2009/10/27 - 20:14
2
by LA9JO
Wed, 2009/10/28 - 08:51
Normal topic Incorrect spots
by G3ZOD » Wed, 2009/09/02 - 23:12
2
by W1BW
Thu, 2009/09/10 - 01:19
Normal topic Wrong Band Reports
by DK7IO » Tue, 2016/09/20 - 18:27
2
by DK7IO
Sat, 2016/10/01 - 13:44
Normal topic Map: Longitude ignored
by G4ILO » Sun, 2009/01/04 - 14:36
2
by W1BW
Wed, 2009/01/07 - 16:15
Normal topic Please update map location for KL7HI
by KL7HI » Thu, 2015/05/14 - 20:08
2
by KL7HI
Tue, 2015/06/02 - 17:13
Normal topic G3XBM Wrong Power (my mistake) 2009-08-14 20:46
by G3XBM » Fri, 2009/08/14 - 20:55
2
by W1BW
Thu, 2009/09/03 - 01:07
Normal topic Please add the following spots - failed to upload
by W9SKP » Sat, 2012/03/10 - 12:52
2
by W9SKP
Sat, 2012/03/10 - 13:41
Normal topic Too many wrong spots from one operator
by zs6sgm » Tue, 2014/11/11 - 08:20
2
by zs6sgm
Tue, 2014/11/11 - 12:45
Normal topic Manual upload problem
by LA3JJ » Sun, 2009/10/18 - 06:39
2
by LA3JJ
Sun, 2009/10/18 - 14:11
Normal topic Timestamp in XML file is wrong
by EA6VQ » Fri, 2008/05/02 - 18:23
2
by f6irf
Tue, 2008/05/06 - 20:39
Normal topic Wrong power
by ZL1RS » Wed, 2016/08/31 - 06:14
2
by VK5AKJ
Tue, 2016/09/13 - 12:58
Normal topic no map
by VK4YEH » Tue, 2009/05/19 - 09:39
2
by VK4YEH
Tue, 2009/05/19 - 15:47
New posts
No new posts
Hot topic with new posts
Hot topic without new posts
Sticky topic
Locked topic