Questions and Answers

Topic / Topic starter Repliessort descending Last post
Hot topic Raspberry pi-CAT-TS570-signalink..key but no tx--SOLVED!!!
by K5KND » Mon, 2017/07/10 - 15:57
7
by K5KND
Mon, 2017/08/14 - 17:52
Hot topic Transmit Issues with K3
by w4du » Wed, 2009/10/07 - 21:23
7
by N1RX
Fri, 2009/10/09 - 20:34
Hot topic Map - color codes
by KB3OMJ » Sun, 2010/01/24 - 09:32
7
by N6CM
Mon, 2013/04/29 - 16:20
Hot topic Reports with SNR below -28 dB
by DL2WB » Wed, 2014/01/01 - 21:26
7
by VK4ZBV
Sun, 2014/01/05 - 08:42
Hot topic Invalid Audio Input and Output Device warnings
by G4EBY » Mon, 2014/02/17 - 23:55
7
by KI7MT
Sun, 2014/12/21 - 10:26
Hot topic Understanding WSPR Signal Reports
by K9IQY » Wed, 2011/10/05 - 13:32
7
by G4ZFQ
Sun, 2011/11/13 - 08:20
Hot topic WSPR no signal
by 2M1DHG » Sat, 2010/01/02 - 16:18
7
by 2M1DHG
Sun, 2010/01/03 - 00:25
Hot topic RXTX+ Xtallv6.3 KB9YIG-rig
by DL2XL » Sat, 2010/11/06 - 20:32
7
by LY2BOS
Sun, 2010/11/07 - 22:07
Hot topic Problem with PTT
by w1xq » Sun, 2017/01/08 - 17:09
7
by w1xq
Sun, 2017/01/22 - 20:35
Hot topic Is it me .. or is it him/her?
by G3XDH » Tue, 2011/01/18 - 11:56
7
by KP4MD
Fri, 2011/01/21 - 15:07
Hot topic WSPR map, no display in internet explorer 9
by OX3XR » Fri, 2011/06/17 - 09:15
7
by PA7GMU
Fri, 2012/12/21 - 14:10
Hot topic Questions about spotted QRG
by N7AIG » Thu, 2010/06/17 - 15:32
7
by KL7UK
Fri, 2010/06/18 - 12:10
Hot topic WSPR and the ICOM IC-7600
by N2LZ » Wed, 2010/12/15 - 15:23
7
by EI3JB
Mon, 2012/07/16 - 19:23
Hot topic Request for wspr test wav file for wsjt-x and help with no spots
by MI3JXA » Tue, 2016/07/19 - 11:54
7
by VK4ZBV
Thu, 2016/07/21 - 21:10
Hot topic No tx and no spot
by VK5ADE » Wed, 2017/11/29 - 03:31
7
by SM6KOT
Sun, 2017/12/10 - 05:51
Hot topic FT-450 and WSJT-X-unable to recognize the transmitter
by VK6BMT » Sat, 2018/01/06 - 01:40
7
by VK4ZBV
Sat, 2018/01/13 - 12:29
Hot topic Newbie question about WSPR 2.11 and Softrock Ensamble II
by SM0YYQ » Sun, 2011/01/30 - 19:12
7
by SM0YYQ
Mon, 2011/01/31 - 17:48
Hot topic Browser (IE 6) locks up when loading Prop Map
by WR5J » Thu, 2008/08/28 - 00:28
7
by k1ct
Sun, 2008/10/26 - 06:02
Hot topic Spot upload problem
by M0TGC » Sat, 2018/12/01 - 08:26
8
by WA4DXC
Sun, 2018/12/23 - 17:27
Hot topic Map not updating
by m0els zs2baa » Wed, 2011/11/02 - 17:24
8
by JG1KGS
Fri, 2011/11/04 - 08:12
Hot topic No transmission with IC-7200
by PA3APA » Sun, 2009/10/11 - 14:01
8
by PA5MK
Tue, 2010/08/03 - 09:35
Hot topic Witch Frequency is valid for 2m WSPR?
by DF6DBF » Wed, 2010/04/14 - 18:54
8
by G3ZOD
Sat, 2010/04/17 - 19:37
Hot topic Need a New Receiver
by WD5HOH » Wed, 2013/10/16 - 04:42
8
by VK4ZBV
Tue, 2013/10/22 - 00:07
Hot topic WSPR in openSUSE 11.4 getting WSPR 2.10 to talk to radio and Band changing.
by KC6KGE » Sat, 2011/04/23 - 22:37
8
by KC6KGE
Mon, 2011/04/25 - 22:13
Hot topic Flex 3000 over-power transmission issue - help ?
by EI9GDB » Sun, 2011/01/23 - 12:35
8
by G8JNJ
Mon, 2012/02/20 - 17:32
New posts
No new posts
Hot topic with new posts
Hot topic without new posts
Sticky topic
Locked topic