Questions and Answers

Topic / Topic starter Repliessort descending Last post
Normal topic Does not appear that I transmit but have tried the set up
by kb0ppq » Thu, 2010/10/28 - 23:42
4
by G3ZOD
Fri, 2010/10/29 - 10:01
Normal topic Not Appearing on the map
by G4EBN » Fri, 2012/09/07 - 12:31
4
by G4EBN
Sat, 2012/09/08 - 08:13
Normal topic How many mW is my Raspberry Pi /w TAPR Shield Putting Out?
by KK4PP » Mon, 2017/02/27 - 19:19
4
by AA9GE
Sat, 2017/03/18 - 01:48
Normal topic DELL Latitude E6510 Computer CRASHes running WSPR 2.0 and 2.12
by W7WKR » Fri, 2014/06/06 - 15:56
4
by W7WKR
Fri, 2014/06/13 - 03:40
Normal topic CAT Issue In v2.0
by W4HM » Sun, 2012/12/09 - 15:20
4
by JG1KGS
Sun, 2012/12/16 - 23:35
Normal topic Thoughts Regarding Using WSPR on 13.555 - 13.567 MHz
by KC0W » Sun, 2011/02/13 - 20:18
4
by N6SPP
Tue, 2011/04/05 - 19:13
Normal topic Map wronf on IO92HF
by M0IFA » Mon, 2017/09/25 - 11:07
4
by AI4FU
Sun, 2017/10/01 - 14:46
Normal topic Notch Filter on 40m QRG?
by DL4MCA » Mon, 2010/09/27 - 20:04
4
by DL4MCA
Wed, 2010/10/13 - 17:53
Normal topic ALC ON TX
by ei9gmb » Fri, 2013/11/15 - 21:06
4
by G4ZFQ
Wed, 2013/11/20 - 12:30
Normal topic Map Still occasionally will not load
by KE5ZGI » Thu, 2009/09/24 - 15:13
4
by Anonymous (not verified)
Sun, 2010/01/03 - 10:56
Normal topic Problem with ZLP Pro+ and WSPR...
by g3wxi » Thu, 2013/11/21 - 20:49
4
by g3wxi
Tue, 2013/11/26 - 15:47
Normal topic Data transmitted to WSPRnet while radio Tx?
by JDAK907 » Mon, 2018/05/28 - 01:01
4
by JDAK907
Sat, 2018/06/02 - 21:45
Normal topic Multiple spots
by M0URN » Wed, 2011/03/16 - 22:42
4
by M0URN
Fri, 2011/03/18 - 09:57
Normal topic installation wspr 2.0 does not work
by PE1PDX » Mon, 2017/08/07 - 09:22
4
by VK4ZBV
Thu, 2017/08/10 - 05:09
Normal topic Spot Database Statistics -UHF
by G4APB » Sun, 2013/09/29 - 08:23
4
by G4APB
Mon, 2013/09/30 - 15:36
Normal topic 80 Meter Activity
by k4izn » Thu, 2018/03/15 - 12:36
4
by k6ia
Sun, 2018/03/18 - 16:48
Normal topic Transmitter recommendations
by vk2gel » Wed, 2012/07/11 - 04:37
4
by Anonymous (not verified)
Fri, 2012/07/13 - 06:41
Normal topic Is there a way to verify my WSPR transmission?
by NE5U » Sun, 2016/04/17 - 20:07
4
by VK4ZBV
Tue, 2016/04/19 - 01:52
Normal topic Problems using WSPR 2.10 with an Icom IC-756PROII
by DF6MK » Thu, 2010/10/07 - 02:26
4
by K7PDW
Sat, 2016/09/17 - 22:36
Normal topic Icom 7600 CAT control not working
by kj4rhp » Tue, 2012/06/19 - 16:59
4
by KC8NJM
Tue, 2012/11/13 - 22:23
Normal topic Line thickness / color in map view
by PA3CW » Sat, 2009/01/10 - 16:44
4
by W1BW
Mon, 2009/01/12 - 21:29
Normal topic signalink no tone on transmit
by 2E0WWT » Sun, 2017/11/19 - 16:49
4
by 2E0WWT
Tue, 2017/11/21 - 10:23
Normal topic various color lines on the wsprnet.org map
by wn1z » Wed, 2016/07/27 - 17:06
4
by wn1z
Fri, 2016/07/29 - 03:59
Normal topic WSPR crashing XP :(
by 2e0xga » Mon, 2010/03/01 - 07:27
4
by G3ZOD
Tue, 2010/03/02 - 18:25
Normal topic Own Stats ?
by G7JTT » Sun, 2017/06/04 - 14:30
4
by G7JTT
Mon, 2017/06/05 - 19:14
New posts
No new posts
Hot topic with new posts
Hot topic without new posts
Sticky topic
Locked topic