Active forum topics

Topic Repliessort ascending Last post Forum
Normal topic Help required for FT897, Microham USB II and an old laptop
by 2E1FQO on Mon, 2010/05/31 - 20:20
by 2E1FQO
Mon, 2010/05/31 - 20:20
Questions and Answers
Normal topic WSPR 3.00 , Elecraft K3, Ubuntu 10.04 LTS 64 bit and SignalLink USB sound card
by W0AY on Wed, 2011/11/16 - 01:43
by W0AY
Sat, 2011/11/19 - 23:36
General
Normal topic Wrong band reports for 09 Oct 2014
by VK2DDI on Thu, 2014/10/09 - 10:26
by VK2DDI
Thu, 2014/10/09 - 10:26
WSPRnet.org Site
Normal topic WSJT-X 2.0 Release Release Candidate 5
by W7OWO on Fri, 2018/11/30 - 18:15
by W7OWO
Fri, 2018/11/30 - 18:15
Questions and Answers
Normal topic Upload Spots Not Working
by KA3DNR on Sat, 2009/10/10 - 01:46
by KA3DNR
Sat, 2009/10/10 - 01:46
Questions and Answers
Normal topic Wrong band reports 2016, September
by DK7IO on Sat, 2016/10/01 - 18:13
by DK7IO
Sat, 2016/10/01 - 18:13
WSPRnet.org Site
Normal topic "NextGen WSPR - what else could it do?"
by G3XKR on Thu, 2010/12/23 - 12:39
by G3XKR
Thu, 2010/12/23 - 12:43
General
Normal topic Incorrect band report 10m
by LA3JJ on Wed, 2015/01/07 - 19:25
by LA3JJ
Wed, 2015/01/07 - 19:25
WSPRnet.org Site
Normal topic My bad - these were 20 meters not 160
by KE7KRF on Tue, 2015/03/17 - 17:18
by KE7KRF
Tue, 2015/03/17 - 17:18
WSPRnet.org Site
Normal topic WSPR Won't Start Found bug and a fix
by kb1yfd on Mon, 2015/09/07 - 00:04
by kb1yfd
Mon, 2015/09/07 - 00:04
WSPRnet.org Site
Normal topic Bad timing
by G4AKU on Sat, 2011/10/22 - 09:36
by G4AKU
Sat, 2011/10/22 - 09:36
General
Normal topic WSPR Crash
by kb0r on Thu, 2016/02/18 - 13:44
by kb0r
Thu, 2016/02/18 - 13:44
WSPRnet.org Site
Normal topic Problem with manually upload of spots to server database
by OX3XR on Mon, 2010/10/18 - 08:59
by OX3XR
Mon, 2010/10/18 - 08:59
General
Normal topic WSJT-X v1.9.1 WSPR Band Hopping - TX Tune (pretune) issue/bug?
by DG7RJ on Fri, 2018/08/03 - 08:06
by DG7RJ
Sat, 2018/08/04 - 15:13
Questions and Answers
Normal topic WSPR 2.0 and Debian 5.0.4
by wb8ili on Thu, 2010/07/08 - 16:08
by wb8ili
Thu, 2010/07/08 - 16:08
Questions and Answers
Normal topic My new beacon
by EA6FG on Tue, 2011/12/27 - 18:08
by EA6FG
Tue, 2011/12/27 - 18:08
General
Normal topic Incorrect band setting on recieve.
by wb5hup on Fri, 2016/12/16 - 01:05
by wb5hup
Fri, 2016/12/16 - 01:05
WSPRnet.org Site
Normal topic WSPR for VHF
by G4ILO on Fri, 2011/01/28 - 16:10
by G4ILO
Fri, 2011/01/28 - 16:10
General
Normal topic uploaded spots error 80/160m
by GM4OAS on Thu, 2015/02/05 - 12:46
by GM4OAS
Thu, 2015/02/05 - 12:46
WSPRnet.org Site
Normal topic posible query fault
by PA0O on Sun, 2014/06/01 - 07:37
by PA0O
Sun, 2014/06/01 - 07:42
WSPRnet.org Site

Pages