Active forum topics

Topic Repliessort descending Last post Forum
Normal topic Wrong Band - Again!
by g3jkf on Sun, 2015/10/11 - 06:53
by g3jkf
Sun, 2015/10/11 - 06:53
WSPRnet.org Site
Normal topic False Spot
by G7FYO on Thu, 2014/04/10 - 05:56
by G7FYO
Thu, 2014/04/10 - 05:56
WSPRnet.org Site
Normal topic Help required for FT897, Microham USB II and an old laptop
by 2E1FQO on Mon, 2010/05/31 - 20:20
by 2E1FQO
Mon, 2010/05/31 - 20:20
Questions and Answers
Normal topic Wrong Band
by G8LCO on Mon, 2014/09/15 - 17:07
by G8LCO
Mon, 2014/09/15 - 17:07
WSPRnet.org Site
Normal topic Wrong Band
by g3jkf on Sat, 2016/09/10 - 15:46
by g3jkf
Sat, 2016/09/10 - 15:46
WSPRnet.org Site
Normal topic Wrong spots on MF
by SM0FGT on Tue, 2014/12/16 - 06:30
by SM0FGT
Tue, 2014/12/16 - 06:30
WSPRnet.org Site
Normal topic Upload Spots Not Working
by KA3DNR on Sat, 2009/10/10 - 01:46
by KA3DNR
Sat, 2009/10/10 - 01:46
Questions and Answers
Normal topic I'd like to erase a false report
by F4DLM on Wed, 2015/02/18 - 08:48
by F4DLM
Wed, 2015/02/18 - 08:48
WSPRnet.org Site
Normal topic Wrong band
by VK2DDI on Mon, 2015/06/22 - 07:34
by VK2DDI
Mon, 2015/06/22 - 07:34
WSPRnet.org Site
Normal topic Ft 817, Z 817 and RigExpert Standard don't work in transmit.
by LA7CHA on Wed, 2011/09/21 - 19:35
by LA7CHA
Wed, 2011/09/21 - 19:35
General
Normal topic Odd calls and bad locators
by G3XKR on Mon, 2010/10/11 - 14:40
by G3XKR
Mon, 2010/10/11 - 14:40
General
Normal topic Stations without callsigns
by G0PCF on Sun, 2017/03/26 - 09:03
by G0PCF
Sun, 2017/03/26 - 09:03
Questions and Answers
Normal topic Wrong band
by KE7KRF on Tue, 2016/01/19 - 19:12
by KE7KRF
Tue, 2016/01/19 - 19:12
WSPRnet.org Site
Normal topic Bad spots in database
by zs6sgm on Fri, 2014/06/20 - 12:42
by zs6sgm
Fri, 2014/06/20 - 12:42
WSPRnet.org Site
Normal topic WSPR 2.0 and Debian 5.0.4
by wb8ili on Thu, 2010/07/08 - 16:08
by wb8ili
Thu, 2010/07/08 - 16:08
Questions and Answers
Normal topic Bad spots
by VK3ZTE on Thu, 2014/11/06 - 21:01
by VK3ZTE
Thu, 2014/11/06 - 21:01
WSPRnet.org Site
Normal topic RL6TSA - looks like a decoding error
by GM1LUZ on Sat, 2016/11/05 - 14:58
by GM1LUZ
Sat, 2016/11/05 - 14:58
WSPRnet.org Site
Normal topic Site Bug?
by n6gn on Thu, 2015/01/22 - 22:18
by n6gn
Thu, 2015/01/22 - 22:19
WSPRnet.org Site
Normal topic Band function not working
by KL1LF on Fri, 2017/03/03 - 17:42
by KL1LF
Fri, 2017/03/03 - 17:42
Questions and Answers
Normal topic Apologies from GM$SFW
by GM4SFW on Tue, 2015/10/27 - 21:19
by GM4SFW
Tue, 2015/10/27 - 21:19
WSPRnet.org Site

Pages