Active forum topics

Topic Repliessort descending Last post Forum
Normal topic K3 settings Data A mode
by K8LF on Thu, 2010/10/07 - 14:04
by K8LF
Thu, 2010/10/07 - 14:04
General
Normal topic G0HNV ... if you are about, what antenna/power are you using on 6m?
by G3ZOD on Tue, 2009/08/18 - 11:52
by G3ZOD
Tue, 2009/08/18 - 13:12
Questions and Answers
Normal topic Delete bad decode
by SWL-K-FN41 on Sun, 2016/07/24 - 10:08
by SWL-K-FN41
Sun, 2016/07/24 - 10:08
WSPRnet.org Site
Normal topic Odd minute spots
by G4MD on Fri, 2009/10/23 - 22:02
by G4MD
Fri, 2009/10/23 - 22:02
Questions and Answers
Normal topic Quick change of Grid Locator
by 7L1RLL on Sun, 2016/11/13 - 13:38
by 7L1RLL
Sun, 2016/11/13 - 13:45
WSPRnet.org Site
Normal topic Incorrect upload 160m to 80m
by OZ7IT on Mon, 2015/01/26 - 00:28
by OZ7IT
Mon, 2015/01/26 - 00:28
WSPRnet.org Site
Normal topic Wrong Band Report
by VK4ZBV on Fri, 2015/04/24 - 05:10
by VK4ZBV
Fri, 2015/04/24 - 05:10
WSPRnet.org Site
Normal topic Time jumped
by Telegrapher on Fri, 2009/03/13 - 17:09
by Telegrapher
Fri, 2009/03/13 - 17:09
Questions and Answers
Normal topic Wrong spot dated 2038-01-19
by SV8CS on Wed, 2015/11/11 - 05:44
by SV8CS
Wed, 2015/11/11 - 05:44
WSPRnet.org Site
Normal topic Wrong band - not 160m - apologies
by G0MQW on Thu, 2014/05/08 - 07:13
by G0MQW
Thu, 2014/05/08 - 07:13
WSPRnet.org Site
Normal topic Stations without callsigns
by G0PCF on Sun, 2017/03/26 - 09:03
by G0PCF
Sun, 2017/03/26 - 09:03
Questions and Answers
Normal topic .
by G3ZOD on Sun, 2011/11/06 - 09:35
by G3ZOD
Sun, 2011/11/06 - 09:36
General
Normal topic Wrong Band Report
by VK4ZBV on Sat, 2016/04/09 - 20:51
by VK4ZBV
Sat, 2016/04/09 - 20:51
WSPRnet.org Site
Normal topic DJ7KA MF Spots
by G8LCO on Sat, 2014/10/04 - 19:37
by G8LCO
Sat, 2014/10/04 - 19:37
WSPRnet.org Site
Normal topic Wrong band report
by ZS6BMN on Wed, 2016/09/21 - 05:07
by ZS6BMN
Wed, 2016/09/21 - 05:07
WSPRnet.org Site
Normal topic incorrect band report 6m
by sm0vyi on Mon, 2014/12/29 - 14:07
by sm0vyi
Mon, 2014/12/29 - 14:07
WSPRnet.org Site
Normal topic False Decode
by VK4ZBV on Tue, 2015/03/03 - 11:53
by VK4ZBV
Tue, 2015/03/03 - 11:53
WSPRnet.org Site
Normal topic wrong band report, should be 20m
by F5IHP on Thu, 2015/08/13 - 06:01
by F5IHP
Thu, 2015/08/13 - 06:01
WSPRnet.org Site
Normal topic My 6m entries are really 20m... again...
by HA4UC on Tue, 2014/03/04 - 22:23
by HA4UC
Tue, 2014/03/04 - 22:23
WSPRnet.org Site
Normal topic Band function not working
by KL1LF on Fri, 2017/03/03 - 17:42
by KL1LF
Fri, 2017/03/03 - 17:42
Questions and Answers

Pages