Active forum topics

Topic Repliessort descending Last post Forum
Normal topic Loops and more Loops
by KC4RSN on Mon, 2011/09/19 - 20:56
by KC4RSN
Mon, 2011/09/19 - 20:56
General
Normal topic K3 settings Data A mode
by K8LF on Thu, 2010/10/07 - 14:04
by K8LF
Thu, 2010/10/07 - 14:04
General
Normal topic Bad timestamps
by JI1KBF on Sun, 2015/06/21 - 12:41
by JI1KBF
Sun, 2015/06/21 - 12:41
WSPRnet.org Site
Normal topic G0HNV ... if you are about, what antenna/power are you using on 6m?
by G3ZOD on Tue, 2009/08/18 - 11:52
by G3ZOD
Tue, 2009/08/18 - 13:12
Questions and Answers
Normal topic Incorrect Power
by g3jkf on Sun, 2016/01/17 - 16:28
by g3jkf
Sun, 2016/01/17 - 16:28
WSPRnet.org Site
Normal topic Odd minute spots
by G4MD on Fri, 2009/10/23 - 22:02
by G4MD
Fri, 2009/10/23 - 22:02
Questions and Answers
Normal topic Wrong Band Report
by VK4ZBV on Sat, 2016/07/02 - 02:30
by VK4ZBV
Sat, 2016/07/02 - 02:30
WSPRnet.org Site
Normal topic Another bad spot on 60m
by zs6sgm on Wed, 2014/11/05 - 06:25
by zs6sgm
Wed, 2014/11/05 - 06:52
WSPRnet.org Site
Normal topic Wrong band not LF
by VK8MT on Fri, 2016/11/04 - 12:24
by VK8MT
Fri, 2016/11/04 - 12:24
WSPRnet.org Site
Normal topic Bad post on 2m for JG1eiQ
by JG1eiQ on Wed, 2015/01/21 - 05:27
by JG1eiQ
Wed, 2015/01/21 - 05:27
WSPRnet.org Site
Normal topic Time jumped
by Telegrapher on Fri, 2009/03/13 - 17:09
by Telegrapher
Fri, 2009/03/13 - 17:09
Questions and Answers
Normal topic Stations without callsigns
by G0PCF on Sun, 2017/03/26 - 09:03
by G0PCF
Sun, 2017/03/26 - 09:03
Questions and Answers
Normal topic .
by G3ZOD on Sun, 2011/11/06 - 09:35
by G3ZOD
Sun, 2011/11/06 - 09:36
General
Normal topic Wrong Power Settings
by G3SXH on Sat, 2015/10/24 - 12:44
by G3SXH
Sat, 2015/10/24 - 12:44
WSPRnet.org Site
Normal topic Oops.. Wrong band
by KB2MEN on Fri, 2014/04/18 - 20:33
by KB2MEN
Fri, 2014/04/18 - 20:33
WSPRnet.org Site
Normal topic Empty zip file 2016-03
by pe2hd on Thu, 2016/03/31 - 20:24
by pe2hd
Thu, 2016/03/31 - 20:24
WSPRnet.org Site
Normal topic Apologies for incorrect band on these spots, should have been 10 mtrs
by KK4MBI on Thu, 2014/09/18 - 13:49
by KK4MBI
Thu, 2014/09/18 - 13:50
WSPRnet.org Site
Normal topic WRONG BAND
by ZL1RS on Thu, 2016/09/15 - 02:43
by ZL1RS
Thu, 2016/09/15 - 02:49
WSPRnet.org Site
Normal topic wrong output on 80 m around 1820
by sm0vyi on Fri, 2014/12/19 - 18:34
by sm0vyi
Fri, 2014/12/19 - 18:34
WSPRnet.org Site
Normal topic Band function not working
by KL1LF on Fri, 2017/03/03 - 17:42
by KL1LF
Fri, 2017/03/03 - 17:42
Questions and Answers

Pages